Salsa festivaler / rejser

Hvis du er interesseret i at rejse ud for at opleve Salsa (og Bachata, Kizomba mm) og er nysgerrig på at lære mere, findes der utallige salsa festivaler (også kaldet kongresser) verden over, hele året rundt. Du kan rejse alene, sammen med dine nuværende eller med en helt nye gruppe af danse interesserede.

Festivaler er intensive weekender med folk fra andre lande, der ligesom dig elsker at danse. Du kan deltage i workshops om dagen (der er undervisning på alle niveauer), danse til sociale fester om aftenen og blive underholdt af danseshows med verdenskendte instruktører. Du kan få nye bekendte eller bare blive rystet godt sammen med dine rejse venner. Nogle festivaler byder på live-musik, boot camps, danse konkurrencer, pre- og after partys, pool partys mm.

Der er mange varianter af salsa festivaler: de traditionelle (på et hotel i en storby, hvor du kan kombinere storby ferie & shopping med din salsa festival ), på et ressort i sydens sol, på et krydstogt, i en underjordisk grotte osv.

Du kan også vælge at rejse til Cuba, New York eller Los Angeles, afhængig af hvilken stilart du ønsker at uddybe. Eller rejs til Europas storbyer såsom Paris, Milano, Barcelona, Madrid, Amsterdam og London eller til mange hovedstæder i verden og opsøg salsa skoler og salsa klubber.

Enjoy life – Dance, Smile & Socialize