Yeaahhh!!!

Salsa & Bachata

Festivaler

Ta' med på Festival og dans til du segner!

Hvis du er interesseret i at rejse ud for at opleve Salsa, Bachata, Kizomba mm. og er nysgerrig på at lære mere, findes der utallige Salsa og Bachata festivaler (de store af dem også kaldet kongresser) verden over, hele året rundt. Du kan rejse alene, sammen med dine nuværende holdkammerater, eller med en helt nye gruppe af danse interesserede. Eller med os.

Festivaler er intensive danse-weekender med folk fra andre lande, der ligesom dig elsker at danse. Du kan deltage i danse workshops om dagen (der er oftest undervisning på alle niveauer), danse til sociale fester om aftenen og blive underholdt af danseshows med verdenskendte instruktører. Du kan få nye bekendte eller bare blive rystet godt sammen med dine rejsevenner. Nogle festivaler byder på live-musik, boot camps, dansekonkurrencer, pre- og after partys, pool partys mm.

Der er mange varianter af salsa festivaler: de traditionelle (på et hotel i en storby eller mindre by (hvor du også kan kombinere storby-ferie & shopping med din salsa og Bachata festival, hvis du har mere overskud end til dansen), eller i forbindelse med en solferie. Der har været mange eksempler igennem tiden på nye varianter af Salsa & Bachata festivaler: på et resort i sydens sol, på et krydstogt, i en underjordisk grotte osv. Mange vælger også bare at tage af sted for dansen og samværet med de andre. Det er ofte intense weekender, så det bliver oftest ikke meget tid til søvn men med dans hele døgnet og masser af udvikling og inspiration. Nogle festivaler er store med flere tusind mennesker, andre er mindre og mere lokale.

Du kan også vælge at rejse til Cuba, New York eller Los Angeles (for Salsa) eller Spanien (for Bachata Sensual) og Den Dominikanske Republik (for rødderne til den Dominikanske Bachata), afhængig af hvilken stilart du ønsker at uddybe. Eller rejs til Europas storbyer såsom Paris, Milano, Barcelona, Madrid, Amsterdam og London. Eller til mange hovedstæder i verden og opsøg salsa skoler og salsa klubber: der danses flittigt i så forskellige steder som i de fleste østeuropæiske lande, Israel, Dubai, Japan, Australien, Asien, Mellemamerika – ja, over hele verden.