Livsglæde!

Om Danseskolen

Salsa, Mambo & Bachata

Salsa, Mambo & Bachata

Salsabine Dance Studio blev startet og drevet af Sabine Dybro Boesen i 2005.

I 2022 har hun overdraget danseskolen til Salsabine Danseforening. Vi udbyder stadig samme undervisning, stemning og ekspertise. Sabine vil stadig være den mest centrale instruktør og inspirationskilde.

Skolen underviser i Salsa, Mambo og Bachata og er specialiseret i Bachata Sensual og Salsa Crossbody stilen (både Salsa On1 og Salsa On2/Mambo), som er de mest dansede Salsa stilearter på verdensplan.

Vi har flere instruktører og assistenter tilknyttet danseundervisningen og holder til i et dansestudie/kulturhus på Nørrebro i København.

For konstant at forbedre niveauet og tilbyde den bedste undervisning indhenter vi jævnligt ny inspiration fra den internationale Salsa & Bachata scene.

Danseskolen er respekteret for vores danseteknikker, pædagogiske, erfarne og glade undervisning, den gode stemning på holdene, og vores vellidte instruktørteam, som alle brænder for dansen og for at skabe et udviklende og positivt dansemiljø af høj standard.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren danser, er vores mål at få dig til at føle dig anerkendt og tryg, føre dig igennem dansens univers trin for trin, og give dig en solid base, som danner grundlag for et højt danseniveau. Vi får dig til at vokse med opgaven og motiverer dig til at udvikle dig og lære mere.

Her på skolen kan du tage din dans til det niveau, som du har lyst til:

  • at have en sjov hobby at gå til og blive en del af et stort socialt og positivt netværk at møde nye mennesker i
  • at gå igennem en positiv, personlig transformation og selvudvikling (både på mentale og fysiske plan)
  • at blive så glad for dansene, at du intensivt engagerer dig i dansene via hold, privattimer og træner hele ugen i det aktive dansemiljø
  • at rejse udenlands med dansen sammen med ligesindede, hvor du får sjove oplevelser og ny inspiration på et internationalt niveau.
  • vi har også tidligere elever, der er endt med at assistere og undervise for vores danseskole og enkelte er selv blevet instruktører.