Livsglæde!

Om Salsabine

Salsa, Mambo & Bachata

Salsa, Mambo & Bachata

Salsabine Dance Studio startede i 2005 og blev drevet af Sabine Dybro Boesen frem til 2022, hvor danseskolen blev overdraget til Salsabine Danseforening. Fra udgangen af 2023 ophørte danseforeningen, og danseskolen med de faste dansehold og privattimer blev lukket.

Vi har undervist i Salsa, Mambo og Bachata igennem årene og er specialiseret i Bachata Sensual/Fusion og Salsa Crossbody stilen (både Salsa On1 og Salsa On2/Mambo), som er de mest dansede Salsa stilearter på verdensplan. Du kan stadig lære dansene til Salsabine Socials dansefesterne på Islands Brygge Kulturhus i København, hvis du deltager i drop-in timerne kl. 19-20. Ingen tilmelding nødvendig, du dukker bare op.

Sabine er respekteret for sine danseteknikker og mange års danse og undervisnings erfaring. Hun er pædagogisk, erfaren og har en smittende og glad måde at undervise på, og skaber altid en glad stemning, får alle til at føle sig velkomne og udfordret, og udstråler at hun er meget passioneret omkring dansen.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren danser, er vores mål at få dig til at føle dig anerkendt og tryg, føre dig igennem dansens univers trin for trin, og give dig en solid base, som danner grundlag for et højt danseniveau. Vi får dig til at vokse med opgaven og motiverer dig til at udvikle dig og lære mere.

Hos Salsabine kan du tage din dans til det niveau, som du har lyst til:

  • at have en sjov hobby at gå til og blive en del af et stort socialt og positivt netværk at møde nye mennesker i
  • at gå igennem en positiv, personlig transformation og selvudvikling (både på mentale og fysiske plan)
  • at blive så glad for dansene, at du intensivt engagerer dig i dansene via hold, privattimer og træner hele ugen i det aktive dansemiljø
  • at rejse udenlands med dansen sammen med ligesindede, hvor du får sjove oplevelser og ny inspiration på et internationalt niveau.
  • vi har også tidligere elever, der er endt med at assistere og undervise for vores danseskole og enkelte er selv blevet instruktører.