Vil du lære os at kende?

Mød vores Instruktører!

De bedste indenfor deres felt.

Sabine Dybro Boesen

Oprindelig grundlægger & instruktør

Instruktør i Salsa, Mambo og Bachata Sensual

Sabine er den oprindelige stifter og leder af Salsabine Dance Studio, som har eksisteret siden 2005. I 2022 blev den ugentlige danseundervisning overdraget til Salsabine Danseforening. Sabine er stadig hoved-instruktør, administrator og inspirations kilde.
Sabine er ud af en familie med egen danseskole – Gottliebsen Danseinstitut, som lå på Falkoner Allé, Frederiksberg, ejet af Sabine’s oldemoster Johanne Gottliebsen. Som barn, teenager og ung dansede Sabine børnedans, jazzballet, hip-hop, streetdance og lignende genrer.
Hun danser i dag alle Salsa stilarter (L.A.Style/On1, Mambo/N.Y.style On2, Cubansk Salsa, Rueda de Casino og Cubansk Son) samt Bachata Fusion og Bachata Sensual. Samt mange andre danse fra Salsa gulvene: Cha-Cha-Cha, Pachanga, Reggaeton, Merengue, Kizomba, Zouk mm. I 2010 blev Sabine også uddannet certificeret Zumba intruktør.
Sabine har igennem sin danse karriere vundet både guld og sølvmedaljer i danske og skandinaviske Salsa og Bachata mesterskaber. Og samarbejdet med firmaer som Running Dinner, Salsa Latina (Danmarks største salsa forening), Rigshospitalet, fitness centre, Københavns Karneval og Københavns Kommune samt deltaget i diverse TV- og radioprogrammer samt magasiner.
Sabine’s erfaring og viden indenfor Salsa og Bachata bunder i talrige udlandsrejser, som inkluderer dansetimer hos verdens dygtigste & mest anerkendte instruktører indenfor disse danse fra bl.a. USA, Italien, Spanien, Frankrig, Puerto Rico, Cuba, England og Australien. Både på deres egne danseskoler og på utallige Salsa & Bachata kongresser over hele Europa. Derudover har hun besøgt Salsa klubber i store dele af verden og rejst til Puerto Rico (Caribien) for at udforske Salsa musikkens rødder.

Imad Aliballi

Instruktør i Bachata Sensual


Imad er én af de dygtige instruktører på den danske Bachata scene. Han har undervist i mange år i Aarhus og også internationale festivaler og er nu flyttet til København.
Han er kendt for sin gode føring, musikalitet, originalitet og store repertoire af kombinationer og moves.

Patrick Wasswa Teofilova Jensen

Instruktør i Salsa & Mambo

Emiel Nørgaard Luck

Instruktør i Bachata Sensual

Emiel er startet som elev hos Salsabine. Bachata har været en afgørende del af Emiel's liv de sidste 5 år med først 5-7 ugentlige hold og siden som underviser. Dansen forandrede hans liv radikalt, boostede hans selvværd, gjorde ham mere udadvendt og glad og blev hans store passion. Emiel er god til detaljerne og har fokus på, at det skal være sjovt og hyggeligt at gå til dans, at der er plads til alle, og at eleverne lærer den korrekte teknik fra starten af, så de kan føre og følge på de sociale dansegulve.