Salsabine

FAQ

Find svar på dine spørgsmål

FAQ

Typisk vil du skulle starte på et Salsa Crossbody hold på et letøvet 1 (hvis du har et letøvet/højere letøvet  niveau i Cubansk) eller letøvet 2 niveau (et godt rutineret eller øvet niveau i Cubansk).

Medmindre du kun har nået at danse en eller to sæsoner på et cubansk salsahold, så vil du normalt starte på et begynderhold, for at få den rette teknik og træning med fra starten.

Idet vi på Salsabine Dance Studio også har danset Cubansk Salsa, kan vi forklare dig forskellene på trinene, din placering i forhold til partneren, og hvordan du mest hensigtsmæssigt fører og følger.

Rabat gives ved deltagelse på flere faste hold om ugen. For at få udløst rabatten, læg dine ønskede hold i kurven og systemet udregner selv din rabat. Ved studierabat indtast “studierabat” i feltet i kurven.

1 hold om ugen: Se holdprogram, da det kan variere fra sæson til sæson.

2 hold om ugen: 100 kr i rabat på totalbeløbet.

3 hold om ugen: 200 kr i rabat på totalbeløbet.

 

Studierabat

Få 10 % i rabat på holdundervisning – medbring gyldigt studiekort til 1. undervisningstime! (Der gives dog ikke studierabat på workshops og privattimer).

Nej, det behøver du ikke for at deltage på vores hold. Mange tilmelder sig hold alene, uanset køn, og vi sørger for at balancere holdene med antal leaders & followers. Det er desuden en social dans, så vi lægger op til at der er jævnlig partnerskifte i undervisningen, så du også hurtigt lærer de andre fra holdet at kende. Du må du dog selvfølgelig gerne tilmelde dig med en dansepartner og danse fast sammen med denne, hvis du ønsker dette. Nævn det gerne ved tilmelding.

Se punktet “niveau inddeling” under menupunktet “Dans”. 

Ja, det kan du godt. Som begynder anbefaler vi dog kun dette til 1. eller 2. lektion i en dansesæson, ellers bliver det for svært at følge med. Du booker en prøvetime under menupunktet “Dans” og “Tilmelding/dansehold”. Når du booker, bedes du skrive på, til hvilket hold du ønsker prøvetime, da vi forsøger at balancere kønsfordelingen, så alle har partnere. Hvis du derefter gerne vil tilmelde dig resten af sæsonen, får du en rabatkode, du skal bruge til at booke det resterende beløb.

Du er dog altid velkommen til at komme forbi i løbet af en sæson og kigge på en dag, hvis du er i tvivl om dit niveau og gerne vil tilmelde dig næste sæson, eller bare gerne vil se instruktørerne, og hvordan holdet fungerer. Skriv dog en e-mail til info@salsabine.dk inden, hvis du ønsker dette.

Gå til Salsabine Forum på Facebook og anmod om venskab, og vi tilføjer dig gruppen. Vær opmærksom på at adgang til denne gruppe KUN er for elever. Sig til hvis du har et andet navn på Facebook end det du tilmelder dig hold med.

Hvis der en dag eller flere gange, du er forhindret i at komme til undervisningen, bedes du melde afbud og i god tid til (og allersenest kl. 16 samme dag, for at vi kan have en chance for at finde en hjælper):

info@salsabine.dk eller sms 25337740. 

Dette er for at vi har en chance for at balancere holdene med lige antal leaders & followers fra gang til gang.

Hvis det ikke skaber problemer for balancen på holdene, er du velkommen til at tage tage en erstatningstime på et lignende hold. Spørg dog instruktøren på forhånd, da det kan være, at det ikke kan lade sig gøre i den givne sæson.